FRUITMAND 

 

Fruitmand versturen 30cm

Fruitmand versturen 36cm

Fruitmand versturen 43cm
Mandje fruit 23cm Mandje fruit 25cm Mandje fruit 40cm
Fruitmand 39cm Fruitmand 39cm Fruitmand 39cm

 

Fruitmand 

Snel en gemakkelijk een fruitmand bestellen en laten versturen en volgen via Track & Trace. Bepaal zelf wanneer u een fruitmand nl wilt laten bezorgen in de ochtend, middag of avond.

Bij de fruitmand kunt u ook andere cadeaus toevoegen zoals knuffel, wijn, champagne of een leuke heliumballon. Een fruitmand kopen is heel makkelijk hoeft u bij ons niet eerst in te loggen, u kunt gewoon meteen tot bestelling overgaan door ons bestelformulier stap voor stap in te vullen. Voor u het weet is uw fruitmand bezorgd.

Onze fruitschalen worden samen gesteld door de groente en fruit specialist waarmee wij samen werken. Bestel uw fruitmand op werkdagen en wij bezorgen hem de volgende dag. Makkelijk bestellen en veilig betalen via Ideal, credit card of voor bedrijven op rekening.

Fruitmand versturen nu ook naar België en Luxemburg bestel op werkdagen en wij bezorgen de volgende dag in de hele Benelux

Bekijkt u ook onze andere producten en diensten:

Fruitmandje / Fruitmandje bezorgen / Fruitmandje opsturen / Fruit bezorgen / fruitschaal bezorgen / online fruitmand bestellen / fruitmand opsturen