FRUITMANDJE BEZORGEN

- Fruitmand bestellen in Nederland, België en Luxemburg

- Snel bezorgd en te volgen via Track & Trace

- Nu ook bezorging in dagdelen ochtend, middag en avond

 

Fruitmand versturen 30cm

Fruitmand versturen 36cm

Fruitmand versturen 43cm
Mandje fruitmandje 23cm Mandje fruitmandje25cm Mandje fruitmand 40cm
Fruitmand 39cm Fruitmand 39cm Fruitmand 39cm

 

Fruitmand bezorgen

U wilt een verse fruitmand bestellen maar weet niet welke groentezaak u moet kiezen. Neem dan een kijkje bij ons. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bezorgen van vers producten. Dit vergt een speciale aanpak, omdat uw bestelling natuurlijk goed aan moeten komen bij uw relatie.

De fruitmanden in de shop zijn samen gesteld door een echte fruit specialist die de manden samenstelt met uitsluitend top kwaliteit fruit.

Volg uw bestelling met ons Tack en Trace systeem zo dat u ziet wanneer wij uw fruitmand bezorgen. Uw fruitmand bezorgen kan nu ook in dag delen, geef zelf aan of u de fruitmand in de ochtend middag of avond wilt laten bezorgen

 

Bekijkt u ook onze andere producten en diensten:

Fruitmand.nl / Fruitmandje / Fruitmandje opsturen / Fruit bezorgen / fruitschaal bezorgen / online fruitmand bestellen / fruitmand opsturen

Bij de fruitschaal kunt u ook andere cadeaus toevoegen zoals knuffel, wijn, champagne of een leuke heliumballon. Een fruitmand bestellen is heel makkelijk hoeft u bij ons niet eerst in te loggen, u kunt gewoon meteen tot bestelling overgaan door ons bestelformulier stap voor stap in te vullen.